Πρόσκληση στο ετήσιο καλοκαιρινό πάρτυ της Στροφιλιάς

Πρόσκληση  στο ετήσιο καλοκαιρινό πάρτυ, απευθύνει η Στροφιλιά στις 17 Ιουνίου ώρα 7 μ.μ στο οινοποιείο της στην Ανάβυσσο. Το έναυσμα θα δώσει η γευστική δοκιμή των κρασιών που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ και θα ολοκληρωθεί στις 10 μ.μ Παράλληλα, ειδικά για τους μικρούς  φίλους θα είναι κοντά τους ο Ξυλοπόδαρος Blakie από τις 8 μ.μ ως τις 10 μ.μ για να μας μαγέψει με κόλπα ζογκλερικά, μαγικά με φωτιές και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Στις 10 μ.μ και ως τα μεσάνυχτα θα υπάρχει ζωντανή μουσική με τους Orchestra Laou Laou μπλέκοντας τα έγχορδα με τα χάλκινα πνευστά και τη ρεμπέτικη παράδοση με τους ρυθμούς της Folk μουσικής της Μεσογείου. Στη συνέχεια τη σκυτάλη, από τα μεσάνυκτα και για όσο κρατήσει το κέφι, θα πάρει ο Τάσος Λακές σε ρόλο DJ.

Καθ’ όλη τη βραδιά του πάρτυ θα σερβίρει και φέτος απολαυστικούς μεζέδες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, το πρώτο κινητό Food Truck της Αττικής.

Όπως κάθε χρόνο τα κρασιά της Στροφιλιάς θα διατίθενται σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές και προσφορές. Το πωλητήριο θα είναι ανοικτό από τις 7 μ.μ ως τις 10:30 μ.μ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

Συνοπτικά το πρόγραμμα του πάρτυ:

Γευσιγνωσία κρασιών 7 μ.μ – 10 μ.μ
Ξυλοπόδαρος Blakie 8 μ.μ – 10 μ.μ
Orchestra Laou Laou 10 μ.μ – 12 π.μ
Πωλητήριο 7 μ.μ – 10:30 μ.μ

Είσοδος Ελεύθερη
Δείτε πως να έρθετε
Για πληροφορίες Τ. 22910 41650


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.