Πρόσκληση στην 5η Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Λογότυπο ΛαυρεωτικήςΣυγκαλείται 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Λαυρεωτικής, στις 02 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις- σήμανση στην περιοχή «Θορικό» της Δημοτικής Ενότητας Λαυρεωτικής έπειτα από την υπ. αριθ. πρωτ. 18765/25-09-2015 αίτηση του κ. Χαραλαμπάκη Δημητρίου.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση και παραλαβή του Α’ Σταδίου της «Πολεοδομικής μελέτης επέκτασης σχεδίου πόλης στην περιοχή «ΒΓΙΕΘΙ» της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής σε συνιδιόκτητη έκταση Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού από τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Μονίμων Αξιωματικών Ναυτικού (ΟΣΜΑΝ)» και εντολή για εκπόνηση του Β’ Σταδίου της ανωτέρω Πολεοδομικής Μελέτης.

3. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση υψομετρικής μελέτης της οδού μεταξύ των Ο.Τ. 168 και Ο.Τ. 167 Κ.Χ. του σχεδίου πόλεως της Δημοτικής Ενότητας Λαυρεωτικής του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.