Πρόσκληση σε τακτική γενική συνέλευση του Ποδοσφαιρικού Σωματείου “Πρωτέας” Παλαιάς Φώκαιας

Πρωτέας Παλαιάς ΦώκαιαςΤο Δ.Σ του συλλόγου Α.Π.Σ ΠΡΩΤΕΥΣ Παλαιάς Φώκαιας προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κοινοτικό κατάστημα της Παλαιάς Φώκαιας την Τετάρτη 22/6/2016 και ώρα: 20.30 με τα εξής θέματα:

1.Εκλογή προέδρου γενικής συνέλευσης και εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια εκλογών.

2. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης.

3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

4. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

*Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την (επόμενη ημέρα) Πέμπτη 23/6/2016 και ώρα: 19.30 στον ίδιο χώρο.

*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν γραπτά την αίτηση τους για συμμετοχή στο Δ.Σ και εξελεγκτική επιτροπή από Δευτέρα 13/6/2016 έως και Δευτέρα 20/6/2016 στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αδάμ Μενεγάκη, τηλ. επικοινωνίας: 6973039235.

*Η παρουσία όλων όσων αγαπάνε πραγματικά την ομάδα είναι απαραίτητη για το μέλλον και την σωστή οργάνωση της επομένης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Εκ του Δ.Σ του ΠΡΩΤΕΑ Παλαιάς Φώκαιας


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.