Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση με το Ποτάμι

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙΕκδήλωση για τα τοπικά προβλήματα της Λαυρεωτικής και της ευρύτερης περιοχής της νοτιοανατολικής Αττικής διοργανώνει το Ποτάμι στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου Κερατέας την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδειχτούν θέματα και προβλήματα που χρειάζονται κοινοβουλευτική υποστήριξη ή παρέμβαση για να διευθετηθούν, όπως:

  • στόχοι του Δήμου μας που απαιτούν ανάδειξη και χρήζουν ευρύτερης προώθησης,
  • ζητήματα που ταλαιπωρούν την τοπική κοινωνία και η κεντρική διοίκηση δεν τα έχει θέσει σε προτεραιότητα,
  • προοπτικές ανάπτυξης σε πολιτισμικό, τουριστικό, αθλητικό, οικιστικό ή άλλο τομέα που ως σήμερα υπολείπονται κρατικής μέριμνας, προβολής ή επίλυσης,
  • οποιοδήποτε άλλο θέμα πολιτικής που μπορεί να βελτιώσει το επίπεδο και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας

Το Ποτάμι θα καταγράψει όλα τα αιτήματα, θα εκθέσει τις απόψεις του και θα στηρίξει εκείνα τα τοπικά θέματα που συνάδουν με τις θέσεις και τις αρχές του κινήματος.

Μαζί μας θα είναι ο Γιώργος Μαυρωτάς (Ολυμπιονίκης, Αν. Καθηγητής Ε.Μ.Π. και Βουλευτής Αττικής), ο Δημήτρης Τσιόδρας (Δημοσιογράφος, Εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιος Βουλευτής Αττικής) και ο Στρατής Μούγερ (Επιχειρηματίας, μέλος της Επιτροπή Διαλόγου).


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση με το Ποτάμι”

  1. Όταν ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, σ ‘ αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα και την κεντροαριστερά, δίνουν διαπιστευτήρια προοδευτικότητας στον ΣΥΡΙΖΑ, σε ότι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό, μήπως στέλνουν μήνυμα σε όλους εμάς που προβληματιζόμαστε, να ψηφίσουμε μαζικά Μεϊμαράκη, για να γλιτώσουμε οριστικά και από τον Τσίπρα και απ΄ όλους αυτούς;
    ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ:”ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ”
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Αν περίμενε προκοπή ο Σταύρος, τώρα στα δύσκολα, από την πίστη και συνέπεια όσων περιστοίχιζαν τους Θεοχάρηδες κλπ και φωτογραφίζονταν μαζί τους τότε που ο άνεμος ήταν ούριος για το ΠΟΤΑΜΙ , σώθηκε.
    Όνειρο ήταν και χάθηκε

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.