Πρόγραμμα Προαγωγής Στοματικής Υγείας μαθητών Δήμου Σαρωνικού»

Στοματική Υγιεινή για μαθητέςΓια μια ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκε το Πρόγραμμα Προαγωγής Στοματικής Υγείας στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού. Στις 11 και 12 Μαΐου 2016, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σαρωνίδας, του 1ου και 2ουΝηπιαγωγείου Σαρωνίδας, του Δημοτικού Παλαιάς Φώκαιας και του Νηπιαγωγείου Παλαιάς Φώκαιας δέχθηκαν τις φροντίδες των οδοντιάτρων που τους επισκέφτηκαν στα σχολεία του, εξετάστηκαν δωρεάν και ενημερώθηκαν για την υγιεινή των οδόντων και του στόματος.

Το πρόγραμμα Προαγωγής Στοματικής Υγείας υλοποιείται από την  Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού σε συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής και τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου. Κατά το σχολικό έτος 2015-2016 καλύφθηκε σχεδόν το σύνολο των πρωτοβάθμιων σχολικών μονάδων.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γεώργιος Σωφρόνης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα προαγωγής υγείας, όταν μάλιστα αφορούν μικρά παιδιά. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σπύρος Δημητρίου ευχαριστούν όλους τους συνεργαζόμενους φορείς για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος για μια ακόμα χρονιά. Η άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια, τους οδοντιάτρους και τους Διευθυντές των σχολείων αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία της δράσης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.