Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»!

Συγκλονιστική η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»! 2Με τη συγκλονιστική εορταστική Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, όπως την χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαρκοπούλου, να πλημμυρίζει με μια μουσική πανδαισία ηχοχρωμάτων το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», υποδέχτηκε ο Δήμος Μαρκοπούλου τη νέα χρονιά.

Συγκλονιστική η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»!Το κρύο βράδυ, του Σαββάτου, 2 Ιανουαρίου 2016, το Κινηματοθέατρο ήταν κατάμεστο από κόσμο, που προσήλθε για να απολαύσει τους πενήντα (50) και πλέον μουσικούς επί σκηνής, υπό την άρτια διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Γάσπαρη Μαμμά, σε ένα μουσικό πρόγραμμα μεγάλων κλασικών έργων και όχι μόνο.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κ. Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, στο χαιρετισμό του ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι με τη μαζική τους παρουσία, τίμησαν την πρώτη αυτή εκδήλωση της χρονιάς και δήλωσε ιδιαίτερα υπερήφανος για τη Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, που σταθερά προάγει τον Πολιτισμό, εξελισσόμενη και διαρκώς παρούσα, σε κάθε σημαντική στιγμή της πόλης μας.

Τόσο η εντυπωσιακή είσοδος της Φιλαρμονικής, η οποία «παιανίζοντας» ανάμεσα από τον κοινό, ανέβηκε στη σκηνή του Κινηματοθεάτρου, όσο και η έναρξη της συναυλίας από τα νεότερα μέλη και νέα ταλέντα, κατενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, προμηνύοντας την εξίσου εντυπωσιακή συναυλία που ακολούθησε.

Η μουσική βραδιά, που θα μείνει αξέχαστη σε όλους, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, όταν «βροχή» από δεκάδες μπαλόνια με ευχές, κατέκλυσε τη σκηνή και την «πλατεία» του «Άρτεμις»!

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κα Μαρία Κιμπιζή και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) κ. Γιάννης Πολίτης, οι οποίοι θέλουν να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Ηλία Ευαγγελίου και τα μέλη του Συλλόγου της, τον Αρχιμουσικό Γ. Μαμμά καθώς και τους Μουσικούς, για το εξαιρετικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τον κ. Λεωνίδα Στάθη, για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού. Επίσης ευχαριστούμε τους συμπολίτες, μας που πρόσφεραν στη συλλογή τροφίμων, που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Κινηματοθεάτρου, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.