Προσάραξη ιστιοφόρου στην Παλαιά Φώκαια.

Ιστιοπλοϊκό στα βράχιαΕνημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Φώκαιας, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ »ΚΑΤΡΙΝΑ» Ν. Λαυρίου 431, σε βραχώδη περιοχή της θαλάσσιας περιοχής κοντά στο  »ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΚΑΤΙΦΕ» Παλαιάς Φώκαιας, με μοναδικό επιβαίνοντα τον 53χρονο Κυβερνήτη, καλά στην υγεία του.

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της  Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσε την ύπαρξη του προσαραγμένου σκάφους, το οποίο σύμφωνα με δήλωση του Κυβερνήτη, προσάραξε λόγω μηχανικής βλάβης.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του »ΚΑΤΡΙΝΑ» μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα, ενώ το σκάφος παραμένει προσαραγμένο, χωρίς να έχει προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.