Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης περιόδου 2015-2016 στον Δήμο Σαρωνικού

ΚΔΑΠ ΤΑΜΠΕΛΑ-2Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν να λειτουργούν τα χειμερινά τμήματα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Σαρωνικού. Οι μικροί μας φίλοι, ηλικίας από 5 έως 12 ετών, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προγράμματα θεατρικής αγωγής και παιχνιδιού, ζωγραφικής, χειροτεχνίας, γλυπτικής και κατασκευών, αναπτύσσοντας την προσωπικότητά τους και καλλιεργώντας τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.

Τα προγράμματα έχουν επιμεληθεί έμπειροι εκπαιδευτικοί, στοχεύοντας στην ψυχαγωγική διαδικασία της μάθησης, χωρίς να επιφορτίζουν τα παιδιά με περισσότερες υποχρεώσεις, αλλά στοχεύοντας στην έκφραση των καλλιτεχνικών τους ανησυχιών και την ανάδειξη των ταλέντων τους.

Μέσα από τις δράσεις τα παιδιά κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν να μοιράζονται, να συνεργάζονται αρμονικά περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και διαρκούν όλο τον χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα :

22990 47988  Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 18:00, Σάββατο 09:00 – 14:00)

22993 20351  Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 13:00.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.