Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγονησίου: Πάμε θέατρο

Λογότυπο Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου ΛαγονησίουΠαρασκευή 8 Μαΐου στο Βudminton πάμε Θέατρο, να παρακολουθήσουμε την παράσταση “Ο Βιολιστής στη στέγη” Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ρένια Λουϊζίδου, Mέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος κ.ά. 

Ο βιολιστής στη στέγη μας μεταφέρει στη Ρωσία του 1905. Το μιούζικαλ αφηγείται την περιπέτεια του Τεβιέ ενός φτωχού Εβραίου γαλατά ο οποίος ζει ευτυχισμένος τηρώντας πιστά τις εβραϊκές παραδόσεις, αλλά διαταράσσεται η ζωή του, όταν η κόρη του αρνείται να τον υπακούσει…..

Η ιστορία του βιολιστή στη στέγη θέτει τα οικουμενικά ζητήματα της παράδοσης έναντι της αλλαγής, της ελευθερίας έναντι της υποταγής….

Τιμή με πούλμαν: 25 ευρώ ανά άτομο. Έναρξη παράστασης 8,30 μμ. Αναχώρηση στις  7.00 μμ. από Μ. Αρκαδίου & Βελισαρίου. Για κρατήσεις 2299302128/2291025301


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.