ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταγγέλλει το δήμαρχο Μαρκοπούλου για εξύβριση και προπηλακισμό εργαζόμενου

Βαρύτατες καταγγελίες κατά του δημάρχου Μαρκοπούλου – Μεσογαίας Σ. Μεθενίτη, για προπηλακισμό, εξύβριση και άσκηση σωματικής βίας, εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου αλλά και των εργαζομένων γενικότερα, κάνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο: «Τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου-Μεσογαίας κ. Σωτήρη Μεθενίτη για την απαράδεκτη, υβριστική, απαξιωτική και επικίνδυνη συμπεριφορά του εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου αλλά και των εργαζομένων γενικότερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, ο Δήμαρχος κ. Σωτήρης Μεθενίτης εξύβρισε, προπηλάκισε και άσκησε σωματική βία κατά του συναδέλφου Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων, γιατί απλά έπραξε το αυτονόητο, παρέπεμψε ως Γραμματέας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, απόφαση της Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση και τελική απόφαση.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.