“Παρατηρήσεις” επί της “συμπεριφοράς” του Νεκτάριου Καλαντζή από το συνδυασμό «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις»

kalantzisΟ κ.Καλαντζης Νεκτάριος εκλέχτηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξή μας,  «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις». Αυτό για την ιστορία, γιατί ο κ.Καλαντζης από την επομένη της εκλογής του, ξέχασε κυριολεκτικά ότι είναι Δημοτικός Σύμβουλος, ξέχασε την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε, ξέχασε επίσης και τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους ώστε να εκλεγεί.

Ο κ.Καλαντζης επέλεξε εδώ και ενάμιση χρόνο, να λάμπει δια της παντελούς απουσίας του, κράτησε όμως το δικαίωμα να κρίνει τους πάντες και πρόσφατα γραπτώς μέσω συνεχόμενων συνεντεύξεων (http://bit.ly/1RQiril), την ίδια του την παράταξη. Την παράταξη και τον επικεφαλής που τον τίμησε προτείνοντας και επιλέγοντάς τον ως μέλος του Δ.Σ. της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης»! Ο κ.Καλαντζής όμως, δεν συμμετείχε ποτέ στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. αποκλείοντας έτσι την δυνατότητα της παράταξης να ελέγχει, να ακούγεται, να αντιδρά και να ψηφίζει σχετικά θέματα κεφαλαιώδους σημασίας για τον Δήμο μας. Να σημειώσουμε εδώ, ότι και στην προηγούμενη θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος, είχε προταθεί από τον κ. Μερτύρη να αναλάβει αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και έγινε. (http://pallinipress.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6.html)

Η παρουσία του στα Δημοτικό Συμβούλιο πλημμελέστατη με ελάχιστες παρουσίες.

Η παρουσία του στην παράταξη, μηδενική.

Παρ όλα ταύτα, σε συνεντεύξεις που δίνει σε έντυπα και ιστότοπους (http://bit.ly/1po2B7z), εκτός του ότι του ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς (προς το παρόν) με την ιδιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος και «σωτήρας» του Δήμου, απαξιώνει τους συναδέλφους της παράταξής του, προσπαθώντας να οικειοποιηθεί θέματα που έχουν φέρει στα Δημοτικά Συμβούλια μετά από πολλή έρευνα, μελέτη και εξεύρεση στοιχείων για τον πλημμελή τρόπο που διοικείται ο Δήμος μας,  χρησιμοποιώντας τα ως δικά του στοιχεία, προσπαθώντας έτσι να παραπλανήσει τους δημότες, δημιουργώντας εσκεμμένα, μια πλασματική εικόνα για την στάση του ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Αχαρακτήριστο;;;;;; Απαράδεκτο;;;;;; Άηθες;;;;;

Με αβάσταχτη ελαφρότητα, ευκολία, υπεροψία, αμετροέπεια που δεν συνάδει με την ανυπαρξία του.

Ενάμιση χρόνο τώρα ο κ.Καλαντζης, αδιαφορώντας για τα προσυμβούλια, τις συγκεντρώσεις, τις εκδηλώσεις, τις δράσεις της παράταξης, ονειρεύεται ένα και μοναδικό, που φαίνεται ξεκάθαρα στις συνεντεύξεις του: Να του δοθεί ένας…. θρόνος.

Είναι ο τελευταίος από όλους όσοι απαρτίζουν την παράταξη που έχει δικαίωμα να μιλάει για ναφθαλίνη (κλασικό αλλά παρωχημένο αντισκωρικό) παρελθόν (γιατί στερείται) παρόν (γιατί δεν το κατέχει) και μέλλον (γιατί είναι ασεβής).

Αφήνουμε στην κρίση του λαού του Δήμου Παλλήνης αυτή την συμπεριφορά, η οποία δεν συνάδει με τις αρχές της παράταξής μας και είναι προσβλητική προς τους συναδέλφους του και πολύ περισσότερο,  στους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις»

Σ.Σ. Είναι πρωτοφανές για τα τοπικά δρώμενα, να εκδίδεται δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης, που να κάνει “παρατηρήσεις” σε μέλος της, για την “συμπεριφορά” του.
Οσμιζόμαστε ότι πρόκειται για εσωκομματικές μαχαιριές, με δεδομένο ότι ο κ. Καλαντζής είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής.
Εκφράζουμε την λύπη μας που άθελά του, ο Αττικός Παρατηρητής, έγινε μέσο εξυπηρέτησης κομματικών σκοπιμοτήτων.
Αν είχε γίνει αντιληπτό δεν επρόκειτο να δημοσιευτεί τέτοιου είδους και ήθους ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.