Παλλήνη – Καληνύχτα …. αποχέτευση!!!! Θυμίζουν όλα αυτά κάτι από Σαρωνικό;

Όταν η πολιτικάντικη και χωρίς μελέτη πολιτική σου για το σοβαρό και καίριο θέμα της αποχέτευσης έχει σαν μόνο στόχο την υφαρπαγή της ψήφου, τότε είναι βέβαιη η αποτυχία και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ρίξεις τις ευθύνες σε όλους τους άλλους και να αποποιηθείς τις δικές σου.

Γιατί είναι ¨ερασιτεχνική¨ πολιτική να πιστεύεις ότι ένα τόσο μεγάλο ζήτημα μπορεί να λυθεί με προσωπικές πολιτικές, χωρίς σχέδιο και χωρίς κινητοποίηση των δημοτών!

Τέτοιου βεληνεκούς ζητήματα δεν λύνονται με μια προσωπική συνάντηση με όποιον Παπακωνσταντίνου και όποιον Βορίδη!

Οι σωστοί πολιτικοί άνδρες που ενδιαφέρονται πραγματικά για την επίλυση τέτοιων σοβαρών ζητημάτων, λειτουργούν με την αναλογούσα σοβαρότητα και όχι με προσωπικές πολιτικές!

Επειδή η αποτυχία πονάει και έχει πολιτικό και οικονομικό κόστος (πιο πολύ όμως για τους δημότες), ο κ. Δήμαρχος συνεχίζει την ¨πολιτικάντικη¨ πολιτική του, συγκαλώντας Δημοτικό Συμβούλιο, για να επιρρίψει την ευθύνη της αποτυχίας του σε όλους τους άλλους και να προσπαθήσει να βγάλει ¨λάδι¨ τον εαυτό του!

Το ζήτημα του να βγει “λάδι” θα είχε ελάχιστο ενδιαφέρον, αν το θέμα της αποχέτευσης δεν ήταν τόσο σημαντικό για του δημότες της Παλλήνης!!!! (και του Σαρωνικού, θα συμπληρώσουμε εμείς).

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.