Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής

Κατασκήνωση ΚερατέαςΑνακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα λειτουργήσουν 4 Κατασκηνωτικές Περίοδοι για 800 παιδιά και των δύο φύλων ηλικίας 6 έως 16 ετών,στην Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής της Δ. Ε. Κερατέας. 
Οι ακριβείς ημερομηνίες των Κατασκηνωτικών Περιόδων θα καθοριστούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σύμφωνα με την αρ.πρωτ.Δ22/οικ. 24568/733/2-6-2015 απόφαση του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το ποσό συμμετοχής καθορίζεται γα τους κατασκηνωτές (παιδιά) σε 30,00€ / παιδί. Τα παιδιά των πολύτεκνων, των τρίτεκνων και τα παιδιά που ο ένας εκ των δυο γονέων είναι άνεργος δεν θα καταβάλλουν οικονομική συμμετοχή.

Ο αριθμός λογαριασμού 144/54007320 στον οποίο θα κατατίθενται το ποσό της συμμετοχής τηρείται στην Εθνική Τράπεζα. Το διπλότυπο απόδειξης κατάθεσης θα δίδεται στον διαχειριστή της κατασκήνωσης κατά την είσοδο των παιδιών στη κατασκήνωση.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

  1. Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στη Κατασκήνωση του Δ. Λαυρεωτικής.

  2. Ιατρικό δελτίο Κατασκηνωτή με φωτογραφία του παιδιού (συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον ιατρό).

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές και ταχυδρομικώς έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015(σφραγίδα ταχυδρομείου) με συστημένη επιστολή προς:

Δήμος Λαυρεωτικής

Δημοτική Ενότητα Κερατέας

Λ. Αθηνών – Σουνίου 37, Τ.Κ. 19001

Παρακαλούμε να αναγράφετε στο φάκελο: «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ».

Για παροχή πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 22923 20164 (κ. Πρέκκα) , 22993 20213 (κα. Μιχαήλ), 22993 20200 (κ.Μαργώνης) .


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.