Ο υπουργός των διοδίων Σπίρτζης υποψήφιος στη Περιφέρεια Αττικής;

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι εμφανίζονται οι βουλευτές της περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ από τις διαρροές της Κουμουνδούρου αλλά και του Μαξίμου, σχετικά με τις αλλαγές που προαλείφονται στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος στην  εκλογική περιφέρεια Αττικής, ενόψει εκλογών.

Αν και η προσφυγή στις κάλπες δεν έχει προσδιοριστεί – τουλάχιστον επισήμως – για την κυβερνητική παράταξη, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζονται ήδη τις εκλογικές λίστες.

Η δυσφορία των νυν βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προσδιορίζεται στην ένταξη στο ψηφοδέλτιο Αττικής δύο ανθρώπων προκαλεί νευρικότητα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ένταξη στο ψηφοδέλτιο Αττικής του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη αφού έτσι θα εξασφαλιστεί η εκλογή του και στην επόμενη Βουλή ανεξαρτήτως του αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές ή όχι. Το Μαξίμου έχει κάνει σαφές ότι επιθυμεί τον κ. Σπίρτζη στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης που θα δοθεί.

Με δεδομένο ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες (με βάση τις μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις) ήττας παρά νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εκλέξει περισσότερους από 4 βουλευτές. Οπότε αυτομάτως η μία θέση είναι ήδη κατειλημμένη από τον κ. Σπίρτζη αφού η σταυροδοσία του θα αποτελέσει γραμμή του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Τα βάσανα όμως των νυν βουλευτών δεν ακούν μόνο στο όνομα Σπίρτζης αλλά και σε ένα ακόμη πρόσωπο. Είναι αυτό του νυν αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής και τέως δημάρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου. Ο Πέτρος Φιλίππου, εφόσον ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο, πιστεύουν ότι θα καταφέρει να κρατήσει τις διαρροές ψήφων τουλάχιστον προς άλλα κόμματα πλην της Νέας Δημοκρατίας, στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Με δεδομένο λοιπόν ότι οι δύο έδρες θα… καταληφθούν από τους κ.κ. Φιλίππου και Σπίρτζη, απομένουν στην καλύτερη περίπτωση άλλες δύο για τους νυν βουλευτές που είναι οι Αρ. Μπαλτάς, Ν. Αθανασίου, Π. Σκουρολιάκος, Γ. Πάντζας και Γ. Δέδες.

Βεβαίως για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Φιλίππου, πρέπει πρωτίστως οι βουλευτικές εκλογές να ΜΗΝ προηγηθούν αυτές των αυτοδιοικητικών, άλλος υπάρχει ασυμβίβαστο σε ότι αφορά τον Πέτρο Φιλίππου. εκτός και εάν παραταθεί η θητεία των αυτοδιοικητικών για τον Νοέμβριο του 2019. 

Πηγή: Νοτιοανατολικά


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Ο υπουργός των διοδίων Σπίρτζης υποψήφιος στη Περιφέρεια Αττικής;”

  1. Ο/Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

    Ο Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχός μας, σύμφωνα με το δημοσίευμα Θα βάλει λοιπόν στόχους για άλλες «κατακτήσεις». Όταν έχεις σώσει τον λαό σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, όταν έχεις μεγαλουργήσει σε θέματα ανάπτυξης, όταν έχεις λύσει τα προβλήματα διαχείρισης σκουπιδιών, αποχετευτικό κ.α. Και όταν έχεις κάνει εκατοντάδες ρουσφέτια, ταΐζοντας θετρολόγους, μουσικούς, διασκεδαστές, που ζουν από τον δημοτικό προϋπολογισμό. Όταν έχεις κάνει και 5 συναυλίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.. Ε!!! τότε πρέπει να μεταταχθείς στην κεντρική πολιτική σκηνή, για να σώσεις ολόκληρη τη χώρα.
    Βέβαια κρατάμε τις επιφυλάξεις μας γιατί το τι πρόκειται να κάνει, μια και όπως είναι γνωστό είναι “αξιόπιστο” άτομα 100%. Οι εμφανίσεις του όπου κόβεται πίτα, μπορεί να έχουν διπλό στόχο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εκτός του Δήμου χρήσεις αλλά και εντός, ότι του καθίσει.
    Πάντως η Ελληνική Βουλή, είναι ένας θεσμός που μπορεί να τον χωνέψει και αυτόν, είναι μεγάλο χωνευτήρι γεμάτη από “σωτήρες” του είδους του. Όλους αυτούς που κατάστρεψαν την χώρα μας ο Λαός τους ψήφισε και συνεχίζει να τους ψηφίζει. Ε!!! αν ψηφίσει και έναν παραπάνω, τι πειράζει;
    Τίποτα, αρκεί που θα τον ξεφορτωθούμε εμείς οριστικά ελπίζω.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.