Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στον Κουβαρά θα λειτουργήσει υποδειγματικά και με ασφάλεια στις 20 Σεπτεμβρίου.

Με ανεύθυνο τρόπο ξεκινά την προεκλογική του προσπάθεια ο απόστρατος αστυνομικός που επιθυμεί να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο μας

Με αφορμή τα όσα αναληθή αναφέρονται σε επιστολή απόστρατου αστυνομικού που δηλώνει υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σαρωνικού, που αναρτήθηκε σε τοπικά μέσα κι αφορά το νέο βρεφονηπιακό σταθμό στον Κουβαρά, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε ότι :

1. Ποτέ δεν έλαβε το Γραφείο Δημάρχου την επιστολή που διάβασαμε στα τοπικά μέσα, από τον εν λόγω δημότη μας.

2. Στις 20 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει η λειτουργία του νέου παιδικού σταθμού, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες καθαρισμού του δρόμου και του περιβάλλοντος χώρου. Η σημερινή δημοτική αρχή δεν παίζει με την ασφάλεια των παιδιών. Και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των οικογενειών του Δήμου μας, καλλιεργώντας κλίμα ανασφάλειας και κινδυνολογίας. Από έναν απόστρατο αξιωματικό της αστυνομίας μάλιστα θα περιμέναμε πιο υπεύθυνη συμπεριφορά.

3. Η λειτουργία του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στον Κουβαρά ενισχύει ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές υποδομές του Δήμου μας κι αναβαθμίζει κατακόρυφα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στις οικογένειες της τοπικής μας κοινωνίας. Αναδεικνύει τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Σαρωνικου.

4. Οι γραμμές του τρένου τις οποίες επιδεικνύει ο απόστρατος και κατά δήλωση του υποψήφιος, έχουν πάψει να λειτουργούν εδώ και δεκαετίες. Αν επιχειρήσει να στηρίξει την πορεία του ως υποψήφιος σε αυτές, πολύ σύντομα θα εκτροχιαστεί.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού

Γεώργιος Β. Σωφρόνης


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.