Ο Δήμος Λαυρεωτικής πετάει στο δρόμο τους φιλόζωους

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρης Λουκάς, πετάει στο δρόμο τα μέλη και τους εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ», χωρίς να υπάρχει εναλλακτική λύση, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και αρνητικές εντυπώσεις στους φιλόζωους της περιοχής.Με εντολή Δημάρχου πρέπει να εγκαταλείψουν το χώρο που διατηρούσαν ως γραφείο, γιατί ο χώρος πλέον θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Δήμου.

Αναλυτικότερα, ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου:

Tο φιλοζωικο σωματειο Κερατεας Προκρις ενημερωνει τα μελη του, τους εθελοντες και τους κατοικους της πολης της Κερατεας οτι με εντολη Δημαρχου Δημητρη Λουκα πρεπει να εγκαταλειψουμε το χωρο που διατηρουσαμε σαν γραφειο που μας ειχε παραχωρηθει με εγγραφο χαρτι επι θητειας Δημαρχου Σταυρου Ιατρου καθως και επι θητεια Κωνσταντινου Λεβαντη γιατι χρειαζονται τον ισογειο χωρο να τον λειτουργησουν σαν κατι αλλο.
Το τελευταιο 15νθημερο το σωματειο μας φιλοξενουσε στο γραφειο την Γουινυ το σκυλακι που παρατησαν δεμενο με καλωδιο εξω απο Δημαρχειο της Δημοτικης ενοτητας Κερατεας κι αυτο γιατι ο Δημος μας δυστυχως δεν εχει καποιο χωρο περισυλλογης αδεσποτων!
Το σκυλακι ηταν λεει μεσα στο γραφειο μια κακη εικονα για το Δημο, αναρμοστη!
Ξαφνικα μεσα σε μια μερα αναγκαστικαμε να μην ξερουμε που να παμε ενα κουταβακι 7 μηνων με θεραπεια ερλιχειωσης!
Μετα απο διαμαρτυρια και συναντηση με τον αντιδημαρχο Αναστασιο Αντωνιου καθως και με τον δημαρχο υποσχεθηκαν στη παραχωρηση αοριστα ενος καινουριου χωρου.
Αυτη τη στιγμη υπαρχουν πραγματα που δυστυχως δεν ξερουμε που να τα παμε ετσι ωστε να μπορει να γινει και σωστη χρηση τους.
Ολοι εμεις οι εθελοντες ξαφνικα βρεθηκαμε με απλη εντολη Δημαρχου χωρις χωρο.
Ενας χωρος (ενα μικρο γραφειο) στο οποιο βρισκονται, φαρμακα, τροφες, μικρα κλουβια μεταφορας .ψυγειο για εμβολια. Ενα γραφειο που γινοντουσαν ολες οι υιοθεσιες, οπου οι κηδεμονες γνωριζαν το ζωακι που θα υιοθετησουν. Μεσα σε αυτον τον μικρο χωρο ειτε σωστο ειτε λαθος, σωστο κατα εμας μεγαλωσαμε με μπιμπερο (κουταβακια-γατακια) και περιθαλψαμε κακοποιημενα ζωα!
Ζωα που ειχαν χαθει , βρηκαν προσωρινο καταφυγιο μεχρι να βρεθουν οι κηδεμονες τους!
Για καποιους η εικονα η εικονα αυτη ειναι αναρμοστη και κακη!
Ολοι εμεις οι εθελοντες αυτη τη στιγμη αντιμετωπιζουμε προβλημα! 
Για καποια πραγματα δεν θα μπορεσουμε να εξυπηρετησουμε τους κατοικους της πολης μας, δεν θα μπορουν πλεον να μας βρισκουν στο γραφειο μας αλλα ουτε και στο σταθερο τηλεφωνο μιας και ουτε αυτο υπαρχει!
Με εντολη Δημαρχου αυτη τη στιγμη ειμαστε χωρις γραφειο μεχρι να βρεθει ενας καινουριος χωρος! 
Μετα απο 6,5 χρονια Το φιλοζωικο μας σωματειο εμεινε χωρις γραφειο, ετσι απλα!
Ευχαριστουμε!

Η προεδρος Δ. Βασιλοπουλου και το Δ.Σ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.