Οξύτατη κριτική Μεθενίτη κατά Πατούλη. Αποχώρησε από την παράταξη

Την ώρα, που στη Βουλή συζητείται το Πολυνομοσχέδιο για την Αυτοδιοίκηση, το οποίο, ελάχιστα, περίπου μηδαμινά, αιτήματα των Δήμων ικανοποιεί και η παρέμβασή μας, είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη….την ίδια στιγμή, που οι οικονομικές περικοπές στους Δήμους μας, ξεπερνούν το 70% και αγωνιζόμαστε, δουλεύοντας μέρα-νύχτα, για να λειτουργήσουμε με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, τις διάφορες, υποστελεχωμένες υπηρεσίες μας…Ενώ βρισκόμαστε δυο ολόκληρα χρόνια, πριν τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και ως Αυτοδιοικητικό Κίνημα, έχουμε δεκάδες προβλήματα να λύσουμε το σημαντικότερο θέμα ,που απασχολεί τώρα τον Πρόεδρό μας, η προώθηση της προσωπικής, πολιτικής του ατζέντας, με την πολυδιαφημισμένη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, για τον Δήμο Αθηναίων!
Η γνώμη μου, μετά από αυτή,την εκ μέρους του, επιλογή αυτοδιοικητικών προτεραιοτήτων δράσης, είναι, ότι οφείλει πλέον αμέσως,να παραιτηθεί από την Προεδρία της ΚΕΔΕ !
Αυτό όμως, είναι μια δική του επιλογή, που συνδέεται άμεσα και με τον προσωπικό του ηθικό κώδικα, Αρχών και Αξιών, που συνοδεύει την πολιτική του δράση!

Αυτό όμως, που οφείλω να κάνω προσωπικά εγώ, που τον στήριξα δημόσια και ενυπόγραφο από την αρχή της πορείας του, προς την Προεδρία της ΚΕΔΕ, στην βάση συγκεκριμένων, αυτοδιοικητικών δεσμεύσεων, για αγώνες που όμως, έμειναν στα λόγια και χάθηκαν στους διαδρόμους, του “ελαφρού” life style, είναι να αποχωρήσω αμέσως, από το συνδυασμό μας “Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση”, που κατέληξε άδοξα, σε φορέα υλοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών και μόνο!
Κρίμα…


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.