Οι ταινίες «ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ» και «Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει τη βραβευμένη ταινία με Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου «ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ» και την απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ», από την Πέμπτη 17, έως και την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016.

Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ «Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ» (μεταγλωττισμένη) The Good Dinosaur

Προβολές: 5.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Peter Sohn Σενάριο: Meg LeFauve

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Πλακίδη, Βαίτσα Πιερράκου, Νίκος Κατσάτσος, Σωτήρης Πιερράκος, Ντένης Μακρής, Σωτήρης Πιερράκος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σοφία Παναηλίδου, Γιώργος Ματαράγκας, Άντρια Ράπτη, Δημήτρης Σταρόβας, Χρήστος Αμβραζής, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Αργύρης Κανδύλης, Γιάννης Κατσαρός.

Τι θα συνέβαινε αν εκατομμύρια χρόνια πριν, ο αστεροειδής που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη, άλλαζε πορεία και περνούσε ξυστά, επιτρέποντας στους τεράστιους δεινόσαυρους να συνεχίσουν τη ζωή τους; Αυτό είναι ένα ερώτημα που μόνο η Pixar θα μπορούσε να απαντήσει, πόσο μάλλον να το κάνει ταινία. Στο νέο υπερθέαμα -που ακολουθεί το καταπληκτικό Τα Μυαλά που Κουβαλάς, το πρωτοποριακό animation studio, αφηγείται μια ακόμα συναρπαστική και ανατρεπτική ιστορία ενηλικίωσης με καθηλωτικά εφέ, αξέχαστους χαρακτήρες και φυσικά άφθονο γέλιο και συγκίνηση.

Σε ένα κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί, ένας νεαρός Απατόσαυρος με το όνομα Άρλο, γίνεται φίλος με τον Σπόρο, ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων. Μαζί θα διασχίσουν έναν αφιλόξενο και μυστηριώδη κόσμο. Ο Άρλο θα μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, καθώς ανακαλύπτει όλα αυτά για τα οποία είναι ικανός.

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ« ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ» ROOM

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Lenny Abrahamson Σενάριο: Emma Donoghue Ηθοποιοί: Brie Larson, Joan Allen, William H. Macy

Βραβευμένη με Oscar® Α΄ Γυναικείου Ρόλου, για την ηθοποιό Brie Larson.

Αυτή η ταινία των συγκλονιστικών ερμηνειών, είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Έμα Ντόναχιου και αποτελεί ουσιαστικά μια ωδή, στη δύναμη της αγάπης, η οποία δεν γνωρίζει όρια.

Ο Τζακ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες, που ο γέρο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζακ χώνεται στη φίλη του, τη Ντουλάπα και μετράει τα «κρακ» του κρεβατιού. Ο Τζακ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο, αλλά ο Τζακ το μαθαίνει, όταν πια γίνεται πέντε χρονών! Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε «σούπερ-ήρωα» και να σώσει τη μαμά του, από τον γέρο-Νικ.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ. Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.