Οδοντιατρική πρόληψη στα σχολεία του Δήμου Σαρωνικού

odontiatriki-prolipsi-11Την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2014 ομάδα οδοντιάτρων επισκέφτηκε τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Σαρωνικού προκειμένου να εξετάσει τους μικρούς μαθητές και να τους συμβουλέψει για τον σωστό τρόπο της στοματικής υγιεινής.

Η δράση συμβαίνει στο πλαίσιο του προγράμματος οδοντιατρικής πρόληψης στα σχολεία που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής. Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει στο πρόγραμμα για τρίτη χρονιά.

Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων εξετάστηκαν από τους οδοντιάτρους, ενημερώθηκαν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για να διατηρούν το χαμόγελό τους υγιές και λαμπερό.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Δημητρίου, εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιώργου Σωφρόνη, ευχαρίστησε τους οδοντιάτρους αλλά και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων για την άριστη συνεργασία και ευχήθηκε στους μαθητές να μην αποχωριστούν ποτέ το χαμόγελό τους.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.