Ξεχειλίζουν ανθρωπισμό για τους πρόσφυγες. Ανθρωπισμός μέσα στις λάσπες

Ζήσε τον μύθο σου στην ΕλλάδαΑυτός είναι ο ανθρωπισμός, αυτών που προσκάλεσαν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες, να έρθουν στην Ευρώπη. “Ανθρωπισμός μέσα στις λάσπες”. Κίνητρά τους βέβαια δεν ήταν κάποια ανθρωπιστικά ιδεώδη, αλλά να “τιμωρήσουν” την Ευρώπη. Απόδειξη τα όσα έλεγαν και λένε, όλοι αυτοί από τον Ιανουάριο του 2016, μέχρι και σήμερα. Ας θυμηθούμε:

Λασπόλουτρα στην Ειδομένη1Λασπόλουτρα στην Ειδομένη2Λασπόλουτρα στην Ειδομένη4Λασπόλουτρα στην ΕιδομένηΛασπόλουτρα στην Ειδομένη3Τσίπρας:
«Φέρτε τις οικογένειές σας»
«Υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα και δεν το ξέραμε;»
«θα υπάρξει χαρτοφυλάκιο για τη μεταναστευτική πολιτική».
«Η Ελλάδα έχει υποχρέωση να δημιουργήσει δομές φιλοξενίας αυτών των ανθρώπων»

Τασία:
«Το πρωί λιάζονται κύριε. Βγαίνουν βόλτα, τι να κάνουμε;»
«Πλούτισαν τα νησιά! Πλούτισαν από τους πρόσφυγες.
«Οι 650.000 είναι νόμιμοι μετανάστες, οι άλλοι είναι αόρατοι, δεν τους ξέρουμε.»
«Αυτό που έχω κάνει θα το γράψει η Ιστορία, είτε αρνητικά είτε θετικά»
«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες»

Καμμένος:
«Εάν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητα τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, εάν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης»

Τερέντιος Γρήγορος

Πανούσης:
«Ας δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες, που θα διαχυθούν στην Ευρώπη»
«Σταδιακά θα αφεθούν ελεύθεροι οι μετανάστες από τα κέντρα»
«Θα καταργούσα την Σένγκεν και θα άφηνα 500.000 μετανάστες να πάνε στην Ευρώπη»

Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ:
«Κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων από τον Έβρο και το Αιγαίο»
«Αποποινικοποίηση του αδικήματος της παράνομης εισόδου, διαμονής και εργασίας»
«Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών»

Και επειδή νόμιζαν ότι οι Ευρωπαίοι τρώνε σανό, σαν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, πίστεψαν ότι τα σύνορα θα είναι ανοικτά για να στέλνουν του μετανάστες στην Γερμανία και στις ανεπτυγμένες χώρες της βόρειας Ευρώπης. 

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές στην Ειδομένη, στον Πειραιά και σε δεκάδες άλλα στρατόπεδα συγκέντρωσης που θα δημιουργηθούν με την σφραγίδα της εφιαλτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε κλείσει την Αμυγδαλέζα για να ανοίξει τώρα 20 παρόμοια με αυτήν. 

Και δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά ο άθλιος ΨΕΥΤΗΣ πρωθυπουργός, πληροφορεί τον Ελληνικό λαό μέσω twitter, ότι όσοι έκλεισαν  τα σύνορα με τους πανύψηλους φράχτες απομονώθηκαν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κορυφής, ενώ η πραγματικότητα είναι τραγική για τον ίδιο και εφιαλτική για την χώρα. Η μόνη που έχει απομονωθεί είναι η Ελλάδα και αυτό φαίνεται από το κείμενο συμπερασμάτων που αναφέρει επί λέξη: Απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Σήμερα λοιπόν οι δεκάδες χιλιάδες μετανάστες, βιώνουν μια άνευ προηγουμένου,ανθρωπιστική κρίση, ενώ το λαθρόβιο κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ανύπαρκτο και εκλιπαρεί οικονομική βοήθεια απ΄ αυτούς που ήθελε να τιμωρήσει, στέλνοντάς τους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και μεταξύ αυτών Τζιχαντιστές, όπως έλεγε ο ανεκδιήγητος υπουργός Καμμένος. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.