Νεκρός 22χρονος από την Σαρωνίδα -Τον χτύπησε ιστίο στο κεφάλι

2506150-708Σε τραγωδία εξελίχτηκε η βόλτα μίας παρέας με ιστιοφόρο στον Σαρωνικό. Ένας νέος άντρας, ο Μιχάλης Μανούσκος ηλικίας 22 ετών, κάτοικος Σαρωνίδας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το ιστίο του σκάφους, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη νησίδα του Αργοσαρωνικού Τσελεβίνια, γύρισε απότομα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με δύναμη στο κεφάλι.

Το ιστιοφόρο, που ήταν επαγγελματικό και στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα -τρεις Έλληνες και δύο Γερμανοί-, είχε αναχωρήσει από την Αίγινα με προορισμό τις Σπέτσες.

Το σκάφος κατευθύνθηκε στον Γαλατά του Πόρου. Από εκεί, ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Στο λιμεναρχείο του Πόρου κρατούνται τα τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του ιστιοφόρου προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.