ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Ομιλία του Κωνσταντίνου Λεβαντή για την ενημέρωση των πολιτών στην Κερατέα

cebbceb5ceb2ceb1cebdcf84ceb7cf82-cebaceb5cf81ceb1cf84ceb5ceb1

Ο κ. Κωνσταντίνος Λεβαντής, επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής, ενημέρωσε τους πολίτες για τα κύρια θέματα της περιοχής, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας.

ΛεβαντήςΚατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στον τρόπο διοίκησης του Καλλικρατικού Δήμου Λαυρεωτικής κατά την περίοδο 2011-2014 καθώς και στην παρουσία της παράταξης και τον ρόλο της από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας τις ποιοτικές διαφορές που τον διακρίνουν από την παρούσα δημοτική αρχή.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή», αναφερόμενος στη σημερινή δημοτική αρχή δήλωσε μεταξύ άλλων ότι κάθε μέρα που περνάει, γίνονται και περισσότερο επικίνδυνοι. Αγνοούν τις ανάγκες και τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, επιδιώκοντας την αύξηση των δημοτικών τελών και το χάρισμα εκατοντάδων χιλιάδων σε πρώην και νυν συνεργάτες τους.

Παρουσιάστηκαν σαν «παντογνώστες», «νοικοκύρηδες», «έμπειροι», με «αρχές και αξίες» αλλά από την πρώτη μέρα έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Αλαζονεία, οικογενειοκρατία, βόλεμα των δικών τους ανθρώπων, ανάθεση εργασιών σε πρόσωπα και εταιρείες από άλλες περιοχές που μόνο αυτοί γνωρίζουν, υποκρισία και ψέματα, ανυπαρξία έργου.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Λεβαντή

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.