Νέος χάρτης στις συγκοινωνίες – Τι αλλάζει σε λεωφορεία και εισιτήρια

Εντός του 2019 ο ΟΑΣΑ φιλοδοξεί να εφαρμόσει και το σχέδιό του για τη δημιουργία πέντε νέων αφετηριών των ΚΤΕΛ Αττικής κοντά σε σταθμούς μέσων σταθερής τροχιάς. Με τον τρόπο αυτόν θα μειωθούν οι διαδρομές των δρομολογίων των ΚΤΕΛ, επιφέροντας μείωση των εισιτηρίων από 0,20 έως 1,40 ευρώ, καθώς η τιμή τους θα καθορίζεται ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση.

Οι νέες αφετηρίες των ΚΤΕΛ που θα δημιουργηθούν κοντά σε σταθμούς του μετρό, του ΗΣΑΠ και του προαστιακού και αφορούν και τον Σαρωνικό είναι οι εξής:

Ελληνικό (σταθμός μετρό). Θα εξυπηρετεί τα δρομολόγια προς Ανάβυσσο (10 τη μέρα), Παλαιά Φώκαια, Σούνιο (από 7 τη μέρα), Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Λαύριο. Η διαδρομή θα μειωθεί κατά 13 χιλιόμετρα.

Κορωπί (σταθμός προαστιακού). Θα εξυπηρετεί τα δρομολόγια προς Πόρτο Ράφτη (16 τη μέρα), Παλαιά Φώκαια (15 τη μέρα), Κουβαρά, Καλύβια, Δασκαλειό και Βραυρώνα. Η διαδρομή θα μειωθεί κατά 23 χιλιόμετρα.



ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.