Νέα τραγωδία, σημάδεψε την Ανάβυσσο

Δύο χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο που βύθισε στο πένθος την Ανάβυσσο και την οικογένεια Τζιβίλογλου. ένα νέο τραγικό συμβάν ήρθε να ρίξει και πάλι στο πένθος όλη τη πόλη και την οικογένεια Μπούκη. Ο δεκαενιάχρονος γιος του φίλου Νίκου Μπούκη Άρης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, σήμερα το πρωί στις 09:00 ώρα, 200 μέτρα μετά την διασταύρωση του Αγίου Παντελεήμονα, προς τα Καλύβια.

PENTAX DIGITAL CAMERA

Το σημείο όπου συνέβη το τραγικό συμβάν, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δεκαενιάχρονου Αναβυσσιώτη και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ακόμα ατόμου.

Ο δρόμος καρμανιόλα, πήρε τη ζωή ενός νέου αγοριού και παρ΄ ολίγον και τη ζωή ενός ακόμα οδηγού ετέρου οχήματος που είχε την αντίθετη κατεύθυνση. Ο δεκαενιάχρονος που ανασύρθηκε νεκρός, οδηγούσε αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Ανάβυσσο, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς τα Καλύβια, ο οδηγός του οποίου ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος.

Επιτόπου έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο με την βοήθεια και περίοικων έσβησαν την πυρκαγιά που προς στιγμή προκλήθηκε στα συντρίμμια των οχημάτων. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να σώσουν τον νεαρό συμπολίτη μας, ο θάνατος του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες επήλθε ακαριαία. 

Μεταφέρουμε την λύπη μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια Μπούκη, συμμετέχοντας στον αβάσταχτο πόνο τους.  

 

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.