Με τρεις ιατρούς ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Καλυβίων «Χριστίνα Σπυράκη»

Κέντρο Υγείας Καλυβίων 2Η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής και  ενισχύεται το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Υγείας Καλυβίων «Χριστίνα Σπυράκη», με τρεις επικουρικούς ιατρούς.

Συγκεκριμένα, τοποθετούνται στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων ένας Καρδιολόγος, ένας ορθοπεδικός και ένας Ω.Ρ.Λ. Πλέον, το Κέντρο Υγείας διαθέτει επτά μόνιμους και έξι επικουρικούς ιατρούς.

Με την πρόσληψη των τριών επικουρικών ιατρών, ικανοποιείται ένα βασικό αίτημα που είχε διατυπωθεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης του  Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Σωφρόνη και της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, κ. Ευανθίας Κρανιά, με την Υποδιοικήτρια της 1ηςΥγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, κ. Χρυσάνθης Κισκήρα, τον περασμένο Μάρτιο.

Αναμένεται ακόμη η κάλυψη μιας θέσης φυσικοθεραπευτή και μιας θέσης παιδιάτρου, καθώς η θητεία του επικουρικού ιατρού που καλύπτει σήμερα τη συγκεκριμένη θέση λήγει τον προσεχή Αύγουστο.

Αίτημα της Δημοτικής Αρχής παραμένει επίσης η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, ειδικά για τους θερινούς μήνες, καθώς στο διάστημα αυτό η περιοχή φιλοξενεί περισσότερους από 100.000 κατοίκους και επισκέπτες. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Με την τοποθέτηση των τριών ιατρών στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων ικανοποιείται ένα βασικό μας αίτημα, για την κάλυψη των αναγκών ιατρικής περίθαλψης στο Δήμο Σαρωνικού. Οφείλω να ευχαριστήσω την κ. Κισκήρα για την ανταπόκρισή της και για την εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει, προς όφελος των πολιτών της περιοχής, όπως επίσης και την κ. Κρανιά και το υπόλοιπο προσωπικό του Κέντρου Υγείας, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Παραμένουν βέβαια σημαντικές ακόμη ανάγκες, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε στους κατοίκους και στους επισκέπτες μας την ιατρική περίθαλψη που αξίζουν».


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.