Με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ διορίστηκε ο σύντροφος της Δούρου στην ΕΥΔΑΠ

Με ψήφους των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής οι διορισμοί των Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και Ιωάννη Μπενίση, συντρόφου της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, στις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε αντιστοίχως.

Ο διορισμός Μπενίση συνάντησε αντιδράσεις, καθώς η υποψηφιότητά του καταψηφίστηκε από 5 βουλευτές, δύο δήλωσαν «παρών» και υπερψήφισαν 9. Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου εγκρίθηκε με 9 ψήφους υπέρ, μία κατά και 6 παρόν. Οι προτάσεις για τα πρόσωπα, ήταν του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Χρήστου Σπίρτζη. Ο νέος πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος μίλησε για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη της ΕΥΔΑΠ, ενώ έδωσε έμφαση στην διασφάλιση του νερού ως κοινωνικό αγαθό και δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστεί η εφαρμογή του κοινωνικού τιμολογίου σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες, σχολεία, παιδικές χαρές ή δημόσια ιατρεία καθώς επίσης και ρύθμιση για τη διευθέτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών. Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Μπενίσης, τόνισε ότι πρέπει η επιχείρηση να παίξει πιο έντονο κοινωνικό ρόλο και αυτό, όπως είπε, μπορεί να γίνει με τη σωστή αναλογία. Σε ερώτηση των βουλευτών της Ν.Δ. Γιάννη Τραγάκη και Νικήτα Κακλαμάνη αν θεωρεί ότι υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα της ΕΥΔΑΠ με την περιφέρεια για το θέμα του Θριάσιου πεδίου ο κ. Μπενίσης απάντησε αρνητικά, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα προασπιστούν τα συμφέροντα των μικρομετόχων της επιχείρησης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ διορίστηκε ο σύντροφος της Δούρου στην ΕΥΔΑΠ”

  1. Ο/Η Leon λέει:

    οι ξεφτιλισμένοι τώρα διορίζουν και τιυς γκόμενους την στιγμή που ο λαός στιβάζεται στα ΑΤΜ για ένα πενηντάρικο .

    Μόνο ένας Θεός ξέρει τι τους περιμένει εντός ολίγου .

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.