Μελισσοκομικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σαρωνικού «Το κεντρί» Ν. Αττικής. Έναρξη μελισσοκομικού σεμιναρίου

μελισσοκόμος

Την ημέρα τρίτη 17 Μαρτίου, από ώρα 17.00-21-00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής κοινότητας Αναβύσσου πρώτη ημέρα του μελισσοκομικού σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί μελισσοκομική ημερίδα.  Θα παρευρεθούν η Δ/ντρια της Δ/σης Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής, τμ.Φυτικής-Ζωικής παραγωγής της Περιφέρειας .Αττικής, η κ.ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Χρυσάνθη ,η οποία θα κάνει την έναρξη του σεμιναρίου,μαζί με αρμόδιους υπαλλήλους του τμήματος:

1) κ.ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Σοφία (προϊσταμένη του τμήματος), 2) ΜΠΕΚΑΣ Ανδρέας(τεχνολόγος-γεωπόνος), 3) ΤΣΑΛΟΥ Ειρήνη (κτηνίατρος), όπου θα γίνει στους παρευρισκόμενους ενημέρωση για θέματα (ασθένειες-κατάρρευση μελισσιών-μελισσοκομία στην Ελλάδα-έκδοση μελισσοκομικού βιβλιαρίου-έκδοση μελισσοκομικών αυτοκινήτων-μελισσοκομικές αποθήκες-δράσεις 3.1 και 3.2 αντικατάσταση κυψελών βάση προγράμματος Ε.Ε -Νέοι αγρότες-Νομαδική μελισσοκομία-Ευρωπαικά προγράμματα).Στο τέλος της ενημέρωσης, θα γίνουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Προς ενημέρωσή σας ,το παραπάνω σεμινάριο θα είναι διάρκεια 35 ωρών όπως έχει ήδη ανακοινωθεί,θα περιλαμβάνει θέματα(ασθένειες μελισσιών-φάρμακα-βασιλοτροφία-παραγωγή βασιλικού πολτού-ανάπτυξη μελισσοκομίου), σε πρακτική και σε θεωριτική βάση έως τα μέσα Απριλίου.

Στη παραπάνω ημερίδα της Τρίτης 17 Μαρτίου, έχει προσκληθεί ο Αντιπεριφεριάρχης Αν. Αττικής κ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ Πέτρος, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ.ΣΟΦΡΩΝΗΣ Γιώργος, ο Δήμαρχος Λαυρίου κ.ΛΟΥΚΑΣ, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ.ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ, ο Δήμαρχος Κορωπίου κ. ΚΙΟΥΣΗΣ, οι κ. Αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Δημοτικών κοινοτήτων Αναβύσσου-Παλαιάς Φώκαιας-Καλυβίων και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ.Σαρωνικού όπως και των Δημ. κοινοτήτων.

H συμμετοχή του  σεμιναρίου όπως είχαμε ενημερώσει σε άλλη ανακοίνωση, είναι 10 ευρώ για τα μέλη και μη μέλη του συλλόγου.

Για συμμετοχές επικοινωνείστε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ.ΑΚΡΙΒΟ Προκόπη τηλ.6999936775.

Σας ευχαριστούμε και η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

           Με εκτίμηση

     ΑΚΡΙΒΟΣ Προκόπης

        Πρόεδρος  

     κιν. 6999936775

 

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.