Μαύρη προπαγάνδα των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ

propagandaΗ “σοβαρότητα” και η “συνέπεια” των μέσων ενημέρωσης που ελέγχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ασυναγώνιστη. Η παράθεση των όσων υποστήριζαν λίγα μόλις χρόνια πριν και το τι υποστηρίζουν τώρα, αφήνει άφωνο κάθε καλόπιστο αναγνώστη. Η προπαγάνδα που ασκούν, μπορεί να συγκριθεί με τις μελανότερες σελίδες της δημοσιογραφίας ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ καθεστώτων, τουλάχιστον Βόρειας Κορέας. Γι΄ αυτό ακριβώς η σταλινική κυβέρνηση επιδιώκει να εκβιάσει, με τις άδειες τους καναλάρχες, ώστε να διακινούν αποκλειστικά την μαύρη προπαγάνδα της και να φιμώσει όλες τις άλλες φωνές. 

Δείτε τι έλεγαν τα προηγούμενα χρόνια και τι λένε σήμερα, για τις σημαντικές επενδύσεις που επεδίωξε η χώρα μας, όπως η ιδιωτικοποιήση των περιφερειακών αεροδρομίων, αλλά και για τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΠ, τα έργα του οποίου εγκαινιάζει σήμερα ο Τσίπρας. Το χωνί για αεροδρόμια Αγωγός Φυσικού αερίου

Η Αυγή


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.