Κυκλοφόρησε η ηλεκτρονική έκδοση του Αττικού Παρατηρητή (τεύχος 119 Μάρτιος 2015)

Με κύριο άρθρο την εγκατάλειψη του αποχετευτικού έργου της Παραλίας Αναβύσσου και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και στους κατοίκους, με τις μη εξελίξεις στο αποχετευτικό ακαθάρτων του Δήμου Σαρωνικού, με συνέντευξη των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας κ.κ. Μ. Μαθιουδάκη και Δ. Σόφου, οι οποίοι μιλούν για τα καθήκοντά τους και την ασπίδα που ορθώνουν απέναντι σε κάθε μορφής φυσική καταστροφή,

Αττικός Παρατηρητής τεύχος 119 με πληροφορίες για την εκδήλωση για την Ενδοσχολική βία που διοργανώθηκε από το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου, με την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Σαρωνικού και με τον χαρακτηρισμό του Αντιπεριφερειάρχη Αν Αττικής ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ στο Δήμο Μαραθώνα αλλά και με τα σημαντικά παραλειπόμενα του διμήνου, κυκλοφορεί η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Αττικός Παρατηρητής τεύχος 119, Μαρτίου 2015.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την εφημερίδα σε pdf αρχείο  

Αν δεν ανοίγει το αρχείο πατήστε εδώ για να κατεβάστε δωρεάν το adobe reader για την ανάγνωση pdf αρχείων


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.