Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Αναβύσσου;

Την έντονη αντίθεσή του εκφράζει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος βούρλων Αναβύσσου, δια του Προέδρου κ. Νικολάου Πάστρα, για την χρήση του νεόδμητου κτηρίου του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Παραλίας Αναβύσσου, για να στεγάσει το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού. 

CAM00228Είδαμε και πάθαμε  να τελειώσει ο βρεφονηπιακός σταθμός στην παραλία της Αναβύσσου, το κόστος  του οποίου ήταν πάνω από  600.000 ευρώ Με κάθε ευκαιρία ακούγαμε και λέγαμε το πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες και μανάδες. Τα ακούσαμε από παλιούς και νέους. Δεν έχει γίνει ακόμα η οριστική παραλαβή. Δεν έχει εξοφληθεί το έργο. Στον προϋπολογισμό είναι γραμμένα κονδύλια για την πληρωμή του. Μην ξεχνάμε ότι είναι πλήρως εξοπλισμένος με χορηγίες των συμπολιτών μας, αναφέρει ανακοίνωση του κ. Πάστρα και καταλήγει:  Μάθαμε ότι το κάνουν Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μα καλά χαθήκανε άλλοι χώροι; Γιατί θέλουν το καινούργιο  κτήριο; Αλήθεια,  ξέρουν την αλλαγή χρήσης του κτηρίου αυτοί που το χρηματοδότησαν; Θα ήθελα να μάθω αν πέρασε η αλλαγή αυτή από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ποιος θα τη πλήρωση αν γίνει κάποια στραβή; Κάποιος είπε ότι θα γίνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο υπόγειο. Που βλέπετε τη διαφορά; Το κτήριο πρέπει να λειτουργήσει για τον σκοπό που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, ως Βρεφονηπιακός Σταθμός.

Σε ερώτησή μας προς τον Αντιδήμαρχο Σαρωνικού κ. Σάββα Γκέραλη, για τον λόγο που αποφασίστηκε η αλλαγή χρήσης του κτηρίου, μας απάντησε, ότι: Δεν πρόκειται για αλλαγή χρήσης, ότι το κτήριο δεν πρόκειται να λειτουργήσει για ένα χρόνο και ότι θα χρησιμοποιηθεί μόνο μια αίθουσα του ισογείου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τόνισε δε, ότι οι επισκέπτες του Κοινωνικού παντοπωλείου δεν θα έχουν καμία πρόσβαση στους υπόλοιπους χώρους του κτηρίου, όπου φυλάσσετε ο εξοπλισμός του. 

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.