Κοινή ανακοίνωση Δημοτικών Συμβούλων Λαυρεωτικής

Μαφιόζικη ενέργεια και καταστροφή περιουσίας κατά συμπολίτη μας στο Δασκαλειό Κερατέας. Ηθικός αυτουργός ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς.

Σήμερα 17/6 κατά τις βραδινές ώρες άγνωστοι κατέστρεψαν, σκίζοντας με μαχαίρι, τις ξαπλώστρες που βρίσκονται στο Βένιο Δασκαλειού (2o Λιμανάκι) Κερατέας, ιδιοκτησίας του κ. Χρήστου Σπύρου.

Ο κ. Σπύρου είναι ο συμπολίτης μας που κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του παράνομου διαγωνισμού εκμίσθωσης χώρων για τοποθέτηση καντινών, που αποφάσισε η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ. και ο Πρόεδρος αυτής Δημήτρης Λουκάς.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο «ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ» Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, με προκλητικό και αυταρχικό τρόπο, ανέφερε ότι ο διαγωνισμός απαιτεί απλά κάποιες διορθώσεις και στην συνέχεια δήλωσε ότι θα προκηρύξει εκ νέου διαγωνισμό, ουσιαστικά με τους ίδιους όρους, που έχουν ήδη ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κατόπιν έκδοσης της υπ’ αριθμ. πρωτ. 47011/17465/14-6-2017 Απόφασης, η οποία ακύρωσε τον προηγούμενο παράνομο διαγωνισμό για δέκα και πλέον λόγους που αναφέρονται σε παράβαση του τύπου της διαδικασίας και παραβάσεις Νόμων!!!

Χωρίς δισταγμό και με περισσή υποκρισία, υπέδειξε ως υπαίτιο της ακύρωσης του διαγωνισμού και της καθυστέρησης έναρξης λειτουργίας των καντινών, των πολιτών που πλειοδότησαν στον παράνομο διαγωνισμό που επιχείρησε, τον κ. Σπύρου!!!

Οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι δηλώνουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στον συμπολίτη μας. Δηλώνουμε δε πως θα προστατεύσουμε τόσο αυτόν, όσο και κάθε άλλον συμπολίτη μας από παράνομες και κακόβουλες ενέργειες, από όπου και αν προέρχονται, προασπιζόμενοι την νομιμότητα και την ισονομία μέσω της θεσμικής μας ιδιότητας.

Καταδικάζουμε την ενέργεια τρομοκράτησης του συμπολίτη μας, που στόχο έχει όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και όλους τους πολίτες που διεκδικούν νομιμότητα, διαφάνεια, ίση μεταχείριση και δικαιοσύνη.

Κατονομάζουμεως ηθικό αυτουργότης ενέργειας τρομοκράτησης τον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά.

Καταδικάζουμε τον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά, που με ασύστολα και καταφανέστατα ψεύδη, προσπαθεί παράνομα, μη υπολογίζοντας νόμους και διαδικασίες, να συνεχίσει τις προσπάθειές του για να εκμισθώσει ανύπαρκτους «κοινόχρηστους» χώρους σε εκτός σχεδίου περιοχές.

Καταδικάζουμετους συνεργάτες τουΔημάρχου Δημήτρη Λουκά, που με τις πράξεις τους και την ανοχή τους γίνονται συνένοχοί του, προασπίζοντας και προάγοντας  την παρανομία.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η ημερομηνία του Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκαλέσουμε, με θέμα τον επιχειρούμενο από τον Δήμαρχο νέο διαγωνισμό εκμίσθωσης χώρων για τοποθέτηση καντινών και για το ανωτέρω τρομοκρατικό συμβάν.

Καλούμε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν, δηλώνοντας με την παρουσία τους πως δεν διστάζουν και δεν υποκύπτουν στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την υπεροψία του Δημήτρη Λουκά και των συνεργατών του.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΑΤΡΟΥ                     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ                       ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΑΚΡΗ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΟΖΗΣ                        ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.