Κατατέθηκε υποψηφιότητα για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης του Δήμου Σαρωνικού

Μαίρη ΚαγιάννηΝέα υποψηφιότητα κατατέθηκε σήμερα Τρίτη 24/2/2015, για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης του Δήμου Σαρωνικού, από την κα Μαίρη Καγιάννη, πρώην Αντιδήμαρχο Καλυβίων. Η επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης για την νέα περίοδο 2005 – 2017, θα πραγματοποιηθεί κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης 26/2/2015 και ώρα 15:00 στο Δημαρχείο Σαρωνικού στα Καλύβια. 

Η κα Μαίρη Καγιάννη είναι Απόφοιτος Οικονομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθώς και κάτοχος διπλωμάτων Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης, Marketing και Πωλήσεων. Εργάστηκε σε Διευθυντικές θέσεις στα Ελληνικά Ταχυδρομεία για 29 χρόνια και ειδικά στο Τμήμα Δημοσίων σχέσεων, μετά δε την εγκατάστασή της στα Καλύβια Αττικής το 1997 ανέλαβε το Ταχυδρομικό Γραφείο Καλυβίων ως Διευθύντρια, έως τα τέλη του 2009 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Η ενασχόλησή της με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά από το έτος 2002, θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα, οπότε και εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος του τότε Δήμου Καλυβίων και αργότερα με τον Καλλικρατικό Δήμο Σαρωνικού, εκλεγόταν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις έως και το έτος 2014.

Διετέλεσε:

  1. Αντιδήμαρχος πολιτισμού το έτος 2009
  2. Δημοτική σύμβουλος Δήμου Καλυβίων 2002-2010
  3. Τοπική σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων 2010-2014
  4. Γραμματέας δημ. συμβουλίου Δήμου Καλυβίων 2002-2006
  5. Προέδρος Δ.Σ. ΚΑΠΗ Λαγονησίου Δήμου Καλυβίων
  6. Αντιπρόεδρος Πνευματικού κέντρου Δήμου Καλυβίων
  7. Προέδρος Β΄ ενιαίας σχολ. επιτροπής γυμνασίου – λυκείου Δήμου Καλυβίων
  8. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Σαρωνικού
  9. Μέλος Δ.Σ. Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας

Με δήλωσή της η κα Καγιάννη, ενημερώνει τους Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι θα κάνουν και την επιλογή ότι, αποποιείται της αντιμισθίας που ορίζεται από τον νόμο για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.