Καταδίκη μελισσοκόμου για πρόκληση πυρκαγιάς στα Καλύβια

Πυρκαγιά2Ένας 43χρονος μελισσοκόμος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την περασμένη Κυριακή, στην περιοχή Όλυμπος Καλυβίων Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 43χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή για να καπνίσει τα μελίσσια του, αλλά προκάλεσε την πυρκαγιά η οποία εξαπλώθηκε σε όλη τη βουνοκορφή.

Ο μελισσοκόμος είχε συλληφθεί την Κυριακή από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και οδηγήθηκε τη Δευτέρα στο αυτόφωρο.

Ακολουθεί ανακοίνωση Μελισσοκομικού Συλλόγου Σαρωνικού:

ΚΕΝΤΡΙΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ <ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ>.

Την δημοσιεύουμε την είδηση ,με πολύ “ΝΤΡΟΠΗ” ,για ορισμένα άτομα που θέλουν να λέγονται μελισσοκόμοι.

Αυτά τα άτομα προσβάλλουν όλους τους μελισσοκόμους αλλά γενικά όλη την μελισσοκομία .

Το κύριο μέλημα του μελισσοκόμου,του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ μελισσοκόμου,είναι να προστατεύει το Περιβάλλον και να τηρεί ΑΥΣΤΗΡΑ,τους Νόμους που διέπουν τους σωστούς χειρισμούς,σε Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο.

Ο συγκεκριμένος (κύριος),δεν εκφράζει το σύνολον των μελισσοκόμων,που με πραγματικό Αγώνα προσπαθούν να δώσουν το καλλίτερο για την προώθηση και ανάπτυξη της μελισσοκομίας.

Λυπούμαστε για το γεγονός που μερικά άτομα δεν βάζουν μυαλό και λειτουργούν χωρίς μάθηση,άβουλα και ανεξέλεγκτα,με κίνδυνο την καταστροφή του Περιβάλλοντος και τις Περιουσίες των συνανθρώπων .

Οι μη ασχολούμενοι με την μελισσοκομία συνάνθρωποι μας ,να γνωρίζουν ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ, ασχολούνται και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ,σύμφωνα με τους Νόμους,τις οδηγίες και κανονισμούς της Πολιτείας.

Τέλος συγχαίρουμε τα Αστυνομικά όργανα για την σύλληψή του και την Δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του.

Με εκτίμηση

Ακρίβος Προκόπης

Πρόεδρος

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.