Καταγγελίες για χρήση των υπηρεσιών του Δήμου Σαρωνικού, για τις προεκλογικές ανάγκες υποψηφίου Προέδρου της Τ.Ο. της Ν.Δ.

Κοινοτικό κατάστημα Παλαιάς ΦώκαιαςΚαταγγελίες δημοτών έφτασαν στον Αττικό Παρατηρητή, οι οποίοι δήλωσαν ότι έλαβαν τηλεφωνική κλίση από τους αριθμούς 22910-38795 και 22910-38809, οι οποίοι ανήκουν στην Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας και από τους οποίους προπαγάνδιζαν την υποψηφιότητα υποψηφίου Προέδρου της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, για τις εκλογές που διεξάγονται αύριο 3/4/2016 στο Σαρωνικό. 

Ο Αττικός Παρατηρητής δημοσιοποιεί την καταγγελία, αφού επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο υποψήφιο, ο οποίος αρνήθηκε κάθε ανάμιξη, υποστηρίζοντας ότι βρίσκετε στην επιχείρησή του και όχι στα γραφεία της Κοινότητας και ότι όποιος έκανε αυτά τα τηλεφωνήματα, τα έκανε με δική του πρωτοβουλία!!!

Ο Αττικός Παρατηρητής επικοινώνησε και με τον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Σωφρόνη, ο οποίος μας πληροφόρησε ότι στις 21:00 ώρα μετά την καταγγελία, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κανείς στα γραφεία της Κοινότητας. Επίσης μας ενημέρωσε ότι θα αναζητήσει την απόδειξη των καταγγελιών, από την κατάσταση των κλήσεων που περιλαμβάνονται στον υπό έκδοση λογαριασμό του ΟΤΕ. 

Ήδη δημότης μας δήλωσε, ότι θα ζητήσει εξωδίκως, να του δοθεί αναλυτική κατάσταση των τηλεφωνημάτων, που έγιναν από τους συγκεκριμένους αριθμούς του Κοινοτικού Καταστήματος της Παλαιάς Φώκαιας, προς κινητά κυρίως τηλέφωνα και με τα οποία οι καλούντες ζητούσαν την υπερψήφιση ενός εκ των δύο υποψηφίων. 

Την καταγγελία επιβεβαίωσε και η κυρία Φανή Κορωναίου, κάτοικος Καλυβιών, υποστηρίζοντας ότι αναλόγου περιεχομένου τηλεφώνημα και από τους συγκεκριμένους αριθμούς, δέχτηκαν δεκάδες δημότες του Λαγονησίου οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας.   

Το συμπέρασμα που εξάγετε αβίαστα είναι, ότι κάποιοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το κράτος και τις υπηρεσίες του, προς όφελος των προσωπικών και κομματικών τους επιδιώξεων. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.