Κατάργηση – συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων και σταθμών των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, με κατάθεση ερώτησης έφερε στη Βουλή το θέμα της επικείμενης κατάργησης – συγχώνευσης αστυνομικών τμημάτων και σταθμών των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής. Στην ερώτηση του ο κ. Βλάχος επισημαίνει ότι, η συγκεκριμένη απόφαση, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την παρούσα κατάσταση, κατά την οποία πολλά αστυνομικά τμήματα της Περιφέρειας, παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό.

Τονίζεται μάλιστα ότι, μια περαιτέρω συγχώνευση και κατάργηση αστυνομικών τμημάτων, θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την αστυνόμευση των συγκεκριμένων περιοχών, ιδιαίτερα μάλιστα σε μια περίοδο, όπου πολλοί Δήμοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα ασφάλειας και παραβατικότητας, ενώ ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και της μετακίνησης σημαντικού πληθυσμού προς τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, ενισχύεται η ανάγκη για εντατικοποίηση της αστυνόμευσης.

Κατόπιν τούτων, ο κ. Βλάχος ζητά να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό, για τους πραγματικούς λόγους λήψης μιας τέτοιας απόφασης, καθώς επίσης για το σχεδιασμό και τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση του αριθμού των αστυνομικών τμημάτων και σταθμών των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.