Και ο Δήμαρχος Παλλήνης “κατάλαβε”, έστω και αργά, ότι δεν θα μεταφερθούν στην Ψυτάλλεια ούτε τα λύματα της Παλλήνης!!!

Μετά από δεκάδες δημοσιεύματα και δηλώσεις, ότι δεν θα μεταφερθούν λύματα από άλλες περιοχές στην Ψυτάλλεια, “κατάλαβε’ και ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος, ότι έπεσε θύμα κοροϊδίας όσων του είχαν υποσχεθεί ανεφάρμοστες αλλά και  αντιοικονομικές  λύσεις στο πρόβλημα του αποχετευτικού, που και η Παλλήνη αντιμετωπίζει όπως και ο Σαρωνικός. Εκτός και αν ο κ. Ζούτσος στήριξε την προεκλογική του καμπάνια, όπως και ο κ. Τσαλικίδης στον Σαρωνικό, σε ψέματα και τώρα παριστάνει τον έκπληκτο. Αλλά φαίνεται ότι και κ. Ζούτσος,  δεν διάβασε ούτε το πρόγραμμα της κας Δούρου, που έγραφε ρητά και κατηγορηματικά, ότι δεν θα επιτρέψει την μεταφορά λυμάτων στην Ψυτάλλεια από άλλες περιοχές της Αττικής. Έτσι πάει αδιάβαστος. 

Αναφέρει ο κ. Ζούτσος σε εισήγησή του: “Με δεδομένο ότι ο Δήμος Παλλήνης είναι ένας μεσόγειος δήμος, με καθαρά αστικό χαρακτήρα, ο οποίος στερείται της δυνατότητας διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων σε δικό του υδάτινο αποδέκτη, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της δυσκολίας επίλυσης του προβλήματος, καθώς κάθε σχετική προσπάθεια πρέπει να εξαρτάται από την εξασφάλιση της  συναίνεσης γειτονικών παράκτιων δήμων, συναίνεση η οποία ως σήμερα στάθηκε πρακτικά αδύνατη”. και για να μεταφέρει την ευθύνη σε άλλους καλεί ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής τον οποίο καλεί να τοποθετηθεί επί του θέματος. Τώρα σώθηκε.  

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.