Καθαρισμοί σχολείων Δήμου Σαρωνικού

Σχολείο ΣαρωνικούΣε ευπρεπισμό των σχολικών κτιρίων και καθαρισμό των προαύλιων χώρων προχώρησε ο Δήμος Σαρωνικού ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου.

Συνεργεία του Δήμου αλλά και το προσωπικό της πολιτικής προστασίας εργάζεται εδώ και δέκα ημέρες για την προετοιμασία των σχολικών μονάδων, οι οποίες θα υποδεχτούν τους μαθητές την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Κλάδεμα επικίνδυνων κλαδιών, αποψιλώσεις, καθαρισμοί προαύλιων χώρων, πλύσιμο αυλών, βάψιμο κτιρίων αλλά και όλες οι αναγκαίες ηλεκτρολογικές και τεχνικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα σχολεία του Δήμου.

Ο Δήμος Σαρωνικού, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό και από ιδίους πόρους μεριμνά για την ασφάλεια των μαθητών και φροντίζει η υποδοχή τους στις σχολικές αίθουσες να γίνει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.