Καθίζηση από το βάρος υπέστη ο χώρος εναπόθεσης σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ Φυλής – «Μην κατεβάζετε σκουπίδια» λένε οι Δήμοι της Αν. Αττικής

Σοβαρό πρόβλημα με τα απορρίμματα προέκυψε σήμερα καθώς, ο ΧΥΤΑ Φυλής υπέστη καθίζηση από το βάρος. Το πρόβλημα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται να αποκατασταθεί στα τέλη της βδομάδας, ενώ σήμερα προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στην είσοδο του ΧΥΤΑ Φυλής, όπου τα απορριμματοφόρα έχουν σχηματίσει τεράστια ουρά καθώς δε μπορούν να εισέλθουν.

Ήδη ανακοινώσεις, έχουν εκδώσει ο Δήμος Σαρωνικού και ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, κάνοντας έκκληση στους κατοίκους να περιορίσουν αυτό το χρονικό διάστημα, την εναπόθεση απορριμμάτων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού έχεις ως εξής:

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να συμβάλλουν εναποθέτοντας στους κάδους όσο το δυνατόν λιγότερα απορρίμματα, λόγω προβλήματος που προκλήθηκε στο ΧΥΤΑ Φυλής.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Δημάρχου με τον ΕΔΣΝΑ, ενημερωθήκαμε ότι το πρόβλημα ΔΕΝ θα έχει αποκατασταθει πριν από την Πέμπτη 14 Ιουνίου.
 Είναι απαραίτητο λοιπόν να περιοριστεί η απόθεση απορριμμάτων, ώστε μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος να μην υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις
στη δημόσια υγεία.
Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.