Κάνατε μήνυση εναντίον αυτών που έκοψαν τα δέντρα στη Σαρωνίδα;

ΜετάΕρώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποστανίτη, για την κοπή δέντρων στην παραλία της Σαρωνίδας, κατατέθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9/5/2016. Ο κ. Μποστανίτης ρώτησε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το θέμα, για να πάρει την απάντηση από τον Δήμαρχο ότι δεν έχει κάποια εξέλιξη και ότι διεξάγουν έρευνες οι αστυνομία και το δασαρχείο.

Ο κ. Μποστανίτης ζήτησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γαλάνης και υπαινίχθηκε ότι είναι γνωστό ποιος έκοψε τα αρμυρίκια από την παραλία και είπε ότι πρέπει να γίνει μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου και όχι κατ΄ «αγνώστων»!!!.

Από την συζήτηση και μετά από παρέμβαση του κ. Τσαλικίδη, διαπιστώθηκε ότι, παρ΄ ότι ο Δήμος δια του Δημάρχου δήλωνε επί δύο εβδομάδες ότι έχει κάνει μήνυση κατ΄ αγνώστων, δεν έχει γίνει καμία μήνυση!!!

Εύλογα τα ερωτήματα που προκύπτουν τα οποία χρίζουν απαντήσεων, μια και θα περάσει στην αντίληψη των πολιτών ότι ο Δήμος δεν προσπαθεί  όσο πρέπει για την αποκάλυψη των υπευθύνων…


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.