Θρασύτατη διαμαρτυρία οδηγών για αλκοτέστ που πραγματοποιήθηκαν από την Τροχαία

Καταγγελία δημοσιοποίησαν σε μέσα ενημέρωσης (notioanatolika.gr), οδηγοί, οι οποίοι αποχωρούσαν από τα Καλύβια το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, επειδή η τροχαία πραγματοποιούσε αλκοτέστ!!!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι οδηγοί που ελέγχθηκαν, υποψιάζονται «ότι η τροχαία ήθελε να τους εκδικηθεί την Τσικνοπέμπτη επειδή θέλησαν να τσικνίσουν στις ταβέρνες των Καλυβίων» όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η ιστοσελίδα η οποία υιοθετεί αλόγιστα την άποψη των «διαμαρτυρομένων», καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «το κράτος και τα όργανά του δεν επιδεικνύει ούτε τη στοιχειώδη ευαισθησία στα ελάχιστα ωραία που έχουν απομείνει στη δύσκολη ζωή των Ελλήνων» και καταλήγει ότι «αν κάποιος προτρέξει να επισημάνει ότι προέχει ακόμη και μια Τσικνοπέμπτη η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των πολιτών, αξίζει να σημειωθεί ότι από τους δεκάδες οδηγούς που έχουν μέχρι στιγμής υποβληθεί σε αλκοτέστ, δεν έχει βρεθεί ούτε ένας να έχει ξεπεράσει το όριο»(!!!).

Η ιστοσελίδα προφανώς, αντί να επαινέσει την τροχαία, ότι διέθεσε στελέχη της να ελέγξουν πιθανές παραβάσεις της νομοθεσίας, που αφορά την οδήγηση σε κατάσταση μέθης, παράβαση που στοιχίζει εκατοντάδες ζωές κάθε χρόνο, υιοθετεί τις «διαμαρτυρίες» κάποιων αθλίων που ενοχλήθηκαν από την τροχαία η οποία κάνει την δουλειά της, την οποία αν δεν έκανε θα την κατάγγελλαν. Και το επιχείρημα ότι δεν βρέθηκε κανένας μεθυσμένος οδηγός, άρα ήταν αδικαιολόγητος ο έλεγχος, τι θα έλεγε αν κάποιος απ΄ όλους αυτούς που διασκέδαζαν στα Καλύβια και αλλού δημιουργούσε ένα θανατηφόρο ατύχημα, τι θα υποστήριζε ακριβώς; 

Εμείς συγχαίρουμε την Τροχαία, για την δουλειά της και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, όλες τις γιορτές, όπου κατά συνήθεια οι οδηγοί, βγαίνουν στα μαγαζιά και διασκεδάζουν καταναλώνοντας οινοπνευματώδη ποτά. Έτσι σώζονται ζωές.  

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.