Η ταινία καταιγιστικής δράσης «ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΣΕ» και η ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «KUNG FU PANDA 3», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ4Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει τη ταινία καταιγιστικής δράσης «ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΣΕ» και την ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «KUNG FU PANDA 3», από την Πέμπτη 24, έως και την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016.

 KUNG FU PANDA 3«KUNG FU PANDA (μεταγλωττισμένη) 

Προβολές: 5.30 μ.μ.  Λόγω προγραμματισμένης μουσικής εκδήλωσης, την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016, θα πραγματοποιηθεί μόνο μία προβολή, στις 5.00 μ.μ., της ταινίας Kung Fu Panda 3.

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γιου Νέλσον, Αλεσάντρο Καρλόνι

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Χρήστος Θάνος, Εμμανουήλ Γιούργος, Υρώ Λούπη, Νέστωρας Κοψιδάς, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρία Ζερβού, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Δαρλάσης, Τηλέμαχος Παττάς, Άννα Κουτσαφτίκη

Το 2016, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises κινουμένων σχεδίων στον κόσμο, επιστρέφει με την μεγαλύτερη κωμική περιπέτεια, το «Kung Fu Panda 3».

Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο, ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο, όπου κατοικούν αρκουδάκια «panda», για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι, αρχίζει να σαρώνει την Κίνα, νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο: να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του, για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΣΕ«ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΣΕ» London Has Fallen

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

 Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Νατζάφι

Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ, Μόργκαν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Μελίσα Λίο, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Σάρλοτ Ράιλι

Μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες, οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου, ταξιδεύουν στο Λονδίνο, για την κηδεία. Αυτό όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη, μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφοντας όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας και αποκαλύπτοντας ένα τρομακτικό όραμα, για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ. Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.