Η  σύσταση «επιτροπής» ήταν η ρηξικέλευθη πρόταση Φιλίππου για τα προβλήματα του αγροτικού  τομέα στην Αττική

Σύσκεψη για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στην Ανατολική Αττική πραγματοποιήθηκε σε διάφορους Δήμους της Ανατολικής Αττικής, όπου παραβρίσκονται διάφοροι  παράγοντες και κυβερνητικοί βουλευτές και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, καθώς και εκπρόσωποι των αγροτικών συνεταιρισμών της Αττικής και φορέων της περιοχής σχετικών με τον πρωτογενή τομέα.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων γίνεται ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στην Ανατολική Αττική κυρίως και αναζητήθηκε ο τρόπος που θα διαβιβαστούν τα θέματα αυτά στην πολιτική ηγεσία για την εξεύρεση λύσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου σ΄ αυτές τις συσκέψεις καταθέτει  την ρηξικέλευθη πρόταση, η οποία αναμένεται  να ανοίξει με τόλμη νέους δρόμους στην ανάπτυξη, να συσταθεί μια μόνιμη επιτροπή συνεργασίας και αντιμετώπισης των προβλημάτων, η οποία αφού τα καταγράψει και τα ιεραρχήσει, θα προχωρήσει άμεσα στη διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης (ημερίδας ή συνεδρίου) με θέμα την τοπική ανάπτυξη – ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία) στην Ανατολική Αττική.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.