Η Περιφέρεια Αττικής έβαλε σε διαθεσιμότητα τους δύο “επίορκους” υπαλλήλους

Στην αναστολή της άσκησης των καθηκόντων των δύο επίορκων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι συνελήφθησαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα κατά τη διαδικασία ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Καπανδρίτι, προχώρησε η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου.
Η αναστολή ισχύει μέχρι τη διαβίβαση από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή των απαραίτητων στοιχείων της δικογραφίας, προκειμένου να τεθούν σε αργία, και να προχωρήσει περαιτέρω η πειθαρχική τους δίωξη.
Υπενθυμίζεται ότι, στους εν λόγω υπαλλήλους ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροληψία υπαλλήλου, εκβίαση και υπεξαγωγή εγγράφων.
Η Περιφερειάρχης Αττικής προχώρησε, επίσης, στην αντικατάσταση της διοικητικής ιεραρχίας της εν λόγω Υπηρεσίας.
Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής στέλνει, με αυτόν τον τρόπο, με σαφήνεια το μήνυμα: Καμία ανοχή στους επίορκους δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι κηλιδώνουν το δημόσιο λειτούργημα και παρασιτούν σε βάρος των πολιτών.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.