Η Πασχαλινή γιορτή της Κοινωνικής Στήριξης για 10 Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος στο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ Βάρκιζας η Πασχαλινή Γιορτή  για τα παιδιά Ιδρυμάτων Παιδικής Προστασίας της Αττικής, που διοργανώνει επί σειρά ετών η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.

Γνωστοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, γιος του μεγάλου βάρδου του Ελληνικού πενταγράμμου, μαζί με τον γνωστό ξυλοπόδαρο, διασκέδασαν τις πολλές δεκάδες παιδιών που παραβρέθηκαν στη γιορτή και τα οποία δεν έπαψαν ούτε λεπτό να χορεύουν και να τραγουδούν. 

Στη γιορτή τιμήθηκαν από την Πρόεδρο της Κοινωνικής Στήριξης κα Αναστασία Τσιακάλου ως αρωγοί της προσπάθειας της οργάνωσης η η γνωστή ηθοποιός και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γλυφάδας Βάνα Μπάρμπα για την προσφορά και την ευαισθητοποίησή της σε ζητήματα κοινωνικού αποκλεισμού παιδιών με αναπηρία. Επίσης τιμήθηκε για το έργο της η κα Λίτσα Ζούπα, Πρόεδρος της  Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βουλευτές, Πρόεδροι Πολιτιστικών οργανώσεων του Σαρωνικού και άλλες προσωπικότητες που πάντα τιμούν με την παρουσία τους και τις προσφορές τους την Κοινωνική Στήριξη.  

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Η Πασχαλινή γιορτή της Κοινωνικής Στήριξης για 10 Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας”

  1. Ο/Η Μαρια Πατελαρου λέει:

    ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΓΩ Η ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΑΦΑΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!! ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ!!!!
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΡΑΦΑΕΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.