Η Ομάδα FORT του Δημοτικού Σχολείου της Παλαιάς Φώκαιας, ταξιδεύει για τη Μ. Βρετανία

Η Ομάδα FORT του Δημοτικού Σχολείου της Παλαιάς Φώκαιας,  με τις ευχές όλων μας, ταξιδεύει σήμερα στη Μ. Βρετανία για να συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό. Την Ομάδα αποχαιρέτησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σωφρόνης μαζί με μέλη του Συλλόγου Γονέων.

Ο Δήμος Σαρωνικού, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες της ομάδας, κάλυψε οικονομικά τις εγγραφές των μαθητών και των συνοδών τους στον διαγωνισμό, διαθέτοντας το ποσό των 8.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, καθώς και μέλη του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να αποχαιρετήσουν τα παιδιά και να τους ευχηθούν κάθε επιτυχία.

Όπως τόνισε ο κ. Σωφρόνης, «Είμαστε ήδη υπερήφανοι για όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Ξέρω καλά ότι και στο διεθνή αυτό διαγωνισμό θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα εκπροσωπήσετε επάξια το Σχολείο σας, την πόλη μας και την πατρίδα μας. Οι σκέψεις και οι ευχές μας θα είναι μαζί σας. Καλή επιτυχία!»

Η ομάδα FO.R.T. που αποτελείται από 15 μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού, έλαβε τον περασμένο Μάρτιο την 4η θέση στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού FirstLegoLeagueGreece ανάμεσα σε 98 ομάδες από όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στη διεθνή διοργάνωση του διαγωνισμού.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.