Η Ν.Δ. Στηρίζει Γιώργο Σωφρόνη

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας , πάνω από κόμματα και παρατάξεις, για να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά.

Η δημόσια στήριξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην υποψηφιότητά μου,  όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από επιστολή του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, με τιμά ιδιαίτερα. Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη των εκλογών του προσεχούς Μαΐου, για να διασφαλίσουμε ότι ο Δήμος θα πάει μπροστά και τα επόμενα χρόνια.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι στην αναμέτρησή μας με τους πολιτικούς εκφραστές της αδράνειας, του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, θα βγούμε νικητές.
Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ρεαλιστικό κι εφαρμόσιμο σχέδιο και πρόγραμμα, στηριζόμενοι στις ισχυρές βάσεις που ήδη έχουμε βάλει με το έργο που έγινε στην περιοχή μας τα προηγούμενα 4,5 χρόνια, συνεχίζουμε δυναμικά.
Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
Ενώνουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, πάνω από κόμματα και παρατάξεις, για να πάμε το Δήμο Σαρωνικού, ακόμη πιο ψηλά.

Γιώργος Σωφρόνης
Δήμαρχος Σαρωνικού


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.