Η «Μουσική Αρμονία Σαρωνικού» συναντά το Μάνο Λοΐζο στη «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

Αφίσα για συναυλία Δικτύου Σαρωνικού στη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗΗ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» και το «ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» με το μουσικό του σχήμα «Μουσική Αρμονία Σαρωνικού» σας προσκαλούν στη μουσική βραδιά  –  αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο, που διοργανώνουν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ», Λ. Αθηνών – Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας.

O Μάνος Λοΐζος αγαπούσε την Κερατέα και έχει τραγουδήσει στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ». Η φιλία του με τον Γιώργο Μέγγουλη ήταν τόσο έντονη που ο Μάνος ερχόταν συχνά στην πόλη μας για να δει και να τραγουδήσει με τον επιστήθιο φίλο του.

Η «Μουσική Αρμονία Σαρωνικού» εντάσσεται στις δραστηριότητες του ανεξάρτητου, εθελοντικού, Μη Κερδοσκοπικού φορέα «Δικτύου Σαρωνικού» που δραστηριοποιείται από το 2011 με τη λειτουργία διαφόρων εθελοντικών ομάδων έχοντας βασικό στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται και  τη φροντίδα του περιβάλλοντος και των αδέσποτων.

Αντί εισιτηρίου στην είσοδο θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του «Δικτύου Σαρωνικού».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.