«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» (The Revenant), στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

ΤΟ «ΦΑΒΟΡΙ» ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΟΣΚΑΡ – Η ΤΑΙΝΙΑ «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει την ταινία «φαβορί» των φετινών Βραβείων Όσκαρ «Η Επιστροφή», από την Πέμπτη 18, έως και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, με τον εξαιρετικό ηθοποιό Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, σε μια ερμηνεία που κόβει την ανάσα! Η ταινία είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε, ότι η ταινία έχει ήδη διακριθεί μεταξύ άλλων, με τέσσερα (4) «βρετανικά Όσκαρ» BAFTA της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου: Καλύτερης Ταινίας, Α΄ Ανδρικού Ρόλου (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο), Φωτογραφίας, και Ήχου, με τρεις (3) Χρυσές Σφαίρες: Καλύτερης Ταινίας, Α΄ Ανδρικού Ρόλου (Λ. ΝτιΚάπριο), Σκηνοθεσίας (Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου) και είναι υποψήφια σε δώδεκα (12) κατηγορίες των φετινών Βραβείων Όσκαρ: Καλύτερης Ταινίας, Α΄ Ανδρικού Ρόλου (Λ. ΝτιΚάπριο), Β΄ Ανδρικού Ρόλου (Τομ Χάρντι), Σκηνοθεσίας (Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου), Φωτογραφίας, Μοντάζ, Κοστουμιών, Μακιγιάζ, Μίξης Ήχου, Μοντάζ Ήχου, Οπτικών Εφέ, και Σχεδιασμού παραγωγής!

«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» The Revenant

Προβολές: 6.10 μ.μ. και 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χάρντι, Ντόμναλ Γκλίσον, Ουίλ Πούλτερ, Λούκας Χάας.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα.

Αμερική, 1823. Σε μια αποστολή στην άγρια φύση, ο έμπορος γούνας Χιου Γκλας δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και τραυματίζεται σοβαρά. Οι σύντροφοί του τον αφήνουν στην φροντίδα του Τζον Φιτζέραλντ και αναχωρούν για να στείλουν βοήθεια. Ο Φιτζέραλντ, όμως, προδίδει τον Γκλας και τον αφήνει για νεκρό. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει αφάνταστες δυσκολίες και με οδηγό του την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ξεκινά μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.

 Γενική είσοδος: 7 Ευρώ. Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.