Η Δήμητρα Γαλάνη για μία συναυλία στο Λαύριο

 
Η Δήμητρα Γαλάνη για μία συναυλία στο Λαύριο

H Δήμητρα Γαλάνη στο πλαίσιο των καλοκαιρινών της εμφανίσεων, υπό το γενικό τίτλο «Αλλιώς», θα δώσει μία συναυλία στο Λαύριο, στις 22 Αυγούστου 2015.
Μέσα από ένα πολύ ξεχωριστό live μας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε την Δήμητρα Γαλάνη που έχουμε αγαπήσει μέσα από μια πορεία 43 χρόνων, να ακούσουμε τα πιο αγαπημένα τραγούδια της σε ένα πλούσιο και ουσιαστικό πρόγραμμα, αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς…

Το «Aλλιώς» δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει η Δήμητρα στη σκηνή . Μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, από αυτές που σπανίως κάνει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.
Στη σκηνή μαζί της οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Κώστας Γεδίκης (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.