Η Γεωργοπούλου φεύγει, ο Μποστανίτης επιστρέφει. Κόσμος πάει κι έρχεται στο συνδυασμό του Σωφρόνη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δημάρχου Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη, ανακαλείται από τη θέση της Αντιδημάρχου και απαλλάσσεται από την άσκηση των αρμοδιοτήτων της η δημοτική σύμβουλος Π. Γεωργοπούλου.Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο Δήμαρχος αφενός εξαιτίας της πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων που της είχαν ανατεθεί, αλλά και της αδυναμίας της να συνεργαστεί τόσο με το Δήμαρχο, όσο και με άλλα μέλη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής. Αφετέρου, εξαιτίας των διαμαρτυριών που εξέφρασαν τόσο εργαζόμενοι στους τομείς ευθύνης της, όσο και πολίτες που αναζητούσαν επίλυση σε βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους. Τις αρμοδιότητες που μέχρι χθες είχε η κα Γεωργοπούλου και μέχρι να ορισθεί νέος αντιδήμαρχος, θα τις ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σε μια κρίσιμη για τον τόπο μας περίοδο, δεν έχουμε την πολυτέλεια ως Διοίκηση να αφήνουμε να περνά χαμένη ούτε μια ώρα. Οι ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και των συμπολιτών μας είναι μεγάλες. Στις ανάγκες αυτές πρέπει να ανταποκρινόμαστε με επάρκεια και με πνεύμα συνεργασίας, εργαζόμενοι 24 ώρες το 24ωρο, μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο μας.

Ακόμη μεγαλύτερη πρέπει να είναι η συνέπεια των αιρετών που κατέχουν αμειβόμενες θέσεις ευθύνης, γιατί πρέπει να τιμούν όχι μόνον την εμπιστοσύνη του Δημάρχου που τους επέλεξε, αλλά και τα χρήματα των συμπολιτών μας.

Η απομάκρυνση από τη θέση της αντιδημάρχου της Π. Γεωργοπούλου ήταν μια δυσάρεστη αλλά αναγκαία κίνηση, για να διαφυλάξω όχι μόνον το κύρος της Δημοτικής Αρχής, αλλά και το συμφέρον των συμπολιτών μας που μας εμπιστεύθηκαν.

Στη δική μου Διοίκηση δεν έχουν θέση στελέχη που εργάζονται χωρίς συλλογικό πνεύμα και ευθύνη και με λογική part-time».

Αν και η Πέγκυ Γεωργοπούλου, ήταν η 5η κατά σειρά Δημοτική Σύμβουλος που αποχωρεί ή καρατομείται από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας, φαίνεται ότι επιστρέφει στις τάξεις του συνδυασμού “Σαρωνικός αύριο” ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Μποστανίτης. 

Δεν αποκλείεται η πιθανότητα, ο επανακάμψας στο συνδυασμό Αντώνης Μποστανίτης να καταλάβει την θέση της Γεωργοπούλου ως Αντιδήμαρχος, μια και ο λόγος που είχε αποχωρήσει προ εξαμήνου ήταν σχετικός με την μη ανάθεση σ’ αυτόν διοικητικών καθηκόντων.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.